A gyite ikonja, egy esernyő alatt három gyerek, egymás kezét fogva


Kiemelt támogatóink

Mindenhol megjelöltük a forrást, ahonnan másoktól vett információk származnak, mégis ezen oldalon kiemeljük azokat az embereket és cégeket, akiknek/amelyeknek különösen sokat köszönhetünk.
Active State
ActiveState logója és link a honlapjukra Az Active State cég által összeállított csomagot használjuk a programjaink megírásához.

EQUI4 software
ActiveState logója és link a honlapjukra Az EQUI4 software ingyenesen használható, ún. Tclkit terméke teszi lehetővé, hogy windows alatt, mindenféle egyéb telepítés nélkül, futtatható exe programokat készíthessünk.

David Easton
David hozzájárult, hogy minden programját felhasználhatom a GyITE munkákhoz. Leveleimre gyorsan és kézségesen válaszolt. Áttekinthető programozási stílusa nagyszerű kiinduló pont programjai továbbfejlesztésére. A programok egy részének a célja gyerekei játékos tanulásának megsegítése volt.

Dr. Juhászné Gáspár Dorottya
Gáspár Dorottya arcképe Dr. Juhászné Gáspár Dorottya gyakorló gyógypedagógus aktívan részt vesz a programok összegyűjtésében, fejlesztésében és tesztelésében. A GyITE Matek program Dóri kéréseire alakult ki és lehetővé teszi, hogy árnyaltan, sok fokozatban lehessen a matematika alapműveleteit gyakorolni.

Katherine Deibel
Katherine Deibel és kutyájának a képe és hivatkozás a honlapjára A Katherine Deibel programjai határozzák meg legjobban a GyITE honlap kinézetét. Kate azonnal belegyezett, hogy a GyITE honlaphoz minden programját felhasználhatom. A Beállítások oldalunk forrása is tőle származik.

Kiss Ferencné
Kiss Ferencné arcképe Kiss Ferencné önzetlenül rendelkezésünkre bocsátotta felmérhetetlen mennyiségű, gondosan összeállított segédanyagait , amelyeket halmozott fogyatékos, siket tanulók tanításához készített. Vácott a siketnéma oktatás almamaterében dolgozott, kettőssérült gyermekeket nevelt, és oktatott.

Dr. Kovács Györgyné Veszely Ágnes
Veszely Ágnes arcképe Dr. Kovács Györgyné Veszely Ágnes - gyógypedagógus-logopédus, a Gyakorló Logopédiai Intézet volt gyakorlatvezető tanára. Sok évvel ezelőtt, már elkezdte a gyűjteni a számítógépes programokat, amelyekkel a gyerekek érdeklődését felkeltve és fenttartva fejlesztette képességeiket. Minden ezzel kapcsolatos CD-gyűjteményét és írásos anyagait rendelkezésünkre bocsátotta és személyes konzultációkkal segítette GyITE megszületését.

Lőrik József
Lőrik József Gyógypedagógus-logopédus-pszichológus-nyelvész, aktív közreműködője, szakmai konzulense a GyITE programfejlesztéseknek.
„Az olvasás-írás fejlődését, fejlesztését, előfeltételeit megismeni akaró (szak)ember vagyok, de más nyelv- és beszédzavarok megértéséhez és korrekciójához is szeretnék - kollégáim támogatásával - javaslatokat kidolgozni. Sok logopédus, gyógypedagógus és nyelvész hallgatónak segíthettem ilyen törekvésében. Számítógépes ismereteimet kiváló kollégámnak, a korán elhunyt Ajtony Péternek köszönhetem. Örülök, hogy másokat is eredményesen biztathattam erre. Számos feladat és számtalan önzetlen munka vár ránk.”

Meixner EGYMI
Meixner Ildikó EGYMI logója és hivatkozás a honlapjára A mohácsi „Meixner Ildikó Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium” igen készségesen, nagyon sok, szép és hasznos programmal gazdagította a gyógypedagógia programok gyűteményét. Az Info-Tanoda programcsalád részei az egységes fejlesztési koncepciónak köszönhetően egy kerek egészet alkotnak.

Sikné Dr. Lányi Cecília
Sikné Dr. Lányi Cecília arcképe és hivatkozás a honlapjára A Sikné Dr. Lányi Cecília 2001 óta a Veszprémi Egyetemen dolgozik és a hallgatóival csinált programokból mindent a rendelkezésünkre bocsátott. Cecilia a multimédia, az ember-számítógép kapcsolata, a „Design for All” témák mindegyikével foglalkozik, és amelyek figyelembe vételével készült programok jól illeszkednek a GyITE profiljába, ezért különösen sokat köszönhetünk Ceciliának és diákjainak. A programok a Komplex és a Speciális részben találhatók meg.